Aanmeldformulier schooljaar 2024/2025

Wat leuk dat je je wilt aanmelden bij Alkwin Kollege!

Van woensdag 24 april tot vrijdag 26 maart 2024 kun je je, indien je een positief plaatsingsbesluit hebt gekregen voor het Alkwin Kollege, officieel aanmelden voor het nieuwe schooljaar op het Alkwin Kollege. Vul het aanmeldformulier in en reserveer je tijdslot voor een aanmeldafspraak. Lees goed welke informatie je mee dient te nemen voor je aanmelding. We zien je graag tijdens de aanmelddagen!

Reserveer je tijdslot

Via het onderstaande formulier verzamelen we alle benodigde informatie voor je aanmelding. Na het beantwoorden van de vragen ontvang je een aanmeldformulier per e-mail, samengesteld uit de ingevulde informatie. Vul bij het eerste vraagpunt het e-mailadres in waarop je het aanmeldformulier wilt ontvangen.

Zorg ervoor dat je de volgende documenten meeneemt wanneer je je aanmeldt:

  • Een uitgeprint en ondertekend aanmeldformulier.*
  • Een geldig paspoort of identiteitsbewijs van de leerling.
  • Voor buitenleerlingen: een ondertekend aanmeldformulier (met stempel en handtekening van de basisschool) uit OnderwijsTransparant, inclusief het schooladvies.

*Indien de ouders gescheiden zijn, is het vereist dat beide ouders het formulier ondertekenen, of dat u een uittreksel van ouderlijk gezag meeneemt als dit bij één van de ouders ligt.

Aanmeldformulier brugklas 2024 – 2025