Weer enkele plaatsen vrij voor de lessenmiddag!

Geplaatst op 02 februari 2023 in Groep 7/8

Beste leerling uit groep 8/ouder(s)/verzorger(s),

Er zijn weer enkele plaatsen vrijgekomen voor de lessenmiddag a.s. woensdag! Wil jij een middag lessen volgen op het Alkwin en ontdekken hoe ’t is om les te krijgen bij ons op school? Schrijf je dan snel in via het formulier op deze pagina. Is er geen vakkenroute meer zichtbaar onderaan het formulier? Helaas zit de lessenmiddag dan helemaal vol. Heb je geen plek weten te bemachtigen, maar wil je wel geïnformeerd worden als er lastminute nog een plek vrijkomt? Stuur dan een e-mail naar info@alkwin.nl!

Twijfel je of je inschrijving goed is doorgekomen, omdat je geen mailbevestiging in je inbox hebt ontvangen met de gekozen vakkenroute? Stuur dan ook een mail naar info@alkwin.nl.

Tot woensdag!