Geslaagden, gefeliciteerd!

Geplaatst op 12 juni 2024 in Alkwin Kollege

Eindelijk ging die telefoon…

Vandaag was het voor een groot deel van de examenleerlingen van het Alkwin Kollege eindelijk zover. Ze kregen de verlossende woorden “je bent geslaagd” te horen. Het einde van een zenuwslopende periode en het einde van hun tijd op het Alkwin. Het was tijd voor ontlading en feest. Ze werden dan ook met vlaggen en een glaasje bubbels opgewacht door hun mentoren.

Geslaagden, gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie! Samen met jullie ouders/verzorgers en docenten hebben jullie hard gewerkt om dit doel te bereiken. Een nieuw hoofdstuk ligt nu voor jullie, vol kansen en avonturen. We wensen jullie veel succes bij alles wat jullie gaan doen en kijken ernaar uit om jullie tijdens de diploma-uitreikingen op 15 en 16 juli in het zonnetje te zetten.

Voor de leerlingen die nog niet direct geslaagd zijn: houd moed! Jullie kunnen dit. We hopen van harte dat ook jullie binnen enkele weken de vlag met de schooltas mogen uithangen. Heel veel succes, wij duimen voor jullie!

En is het dit jaar niet gelukt om je diploma te halen? Geen zorgen, jij komt er ook. Misschien met een paar extra stappen of via een andere route, maar ook jij bereikt je doel.