Lessenmiddag zit vol..

Geplaatst op 04 februari 2024 in Alkwin Kollege

Alle plaatsen voor de lessenmiddag zijn vergeven! 

Bijna 400 leerlingen uit groep 8 komen op woensdagmiddag 28 februari ervaren hoe het is om les te volgen op het Alkwin tijdens de lessenmiddag: drie korte lessen door onze docenten in verschillende (nieuwe) vakken. Alle leerlingen die zich hebben aangemeld, hebben direct na hun aanmelding een e-mailbevestiging ontvangen met details over hun gekozen vakkenroute. Deze week ontvangen zij een uitgebreide informatiebrief over de middag. Wil jij nog een plek bemachtigen en deelnemen aan de lessenmiddag? Stuur dan je contactgegevens onder vermelding van ‘lessenmiddag’ naar info@alkwin.nl, en we plaatsen je op de reservelijst. Ervaring leert dat er op het laatste moment nog leerlingen afzeggen, dus er bestaat zeker nog een kans om alsnog deel te kunnen nemen.