Open dag weer groot succes!

Geplaatst op 31 januari 2024 in Groep 7/8

Bijna 1.000 kinderen uit groep 7 en 8 hebben hebben afgelopen dinsdag kennisgemaakt met het Alkwin Kollege tijdens de open dag! 

Vanaf 16.00 uur stroomde de school vol met enthousiaste aankomende brugklassers, gewapend met plattegronden en begeleid door leerlinggidsen, voor een avontuurlijke ontdekkingstocht door de school. In alle vaklokalen stonden toegewijde docenten en leerlingen klaar om te vertellen over de school, hun vakgebied en om indrukwekkende projecten te tonen. Aankomende leerlingen konden deelnemen aan boeiende proefjes, uitdagende opdrachten, Kahoot-quizzen, prijsvragen en sportieve activiteiten tijdens de lessen lichamelijke opvoeding. Bovendien waren er informatieve presentaties over het VWO+ en Wetenschapsoriëntatie (WON), toonde het Alkwin Theater Kollektief fragmenten uit hun nieuwste productie ‘The Greatest Show’ en zongen leerlingen Emily en Alyssa een nummer uit hun presentatie voor ‘Niet Zomaar Een December Avond’, en verzorgden de leerlingen van het nieuwe vak Bewegen, Sport en Maatschappij een spetterende danspresentatie.

Wij willen graag iedereen bedanken die de school op dinsdag heeft bezocht en heeft bijgedragen aan het succes van deze middag en avond!

Ben jij aanwezig geweest tijdens onze Open Dag op dinsdag? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en indrukken van onze school. Wat vond je het leukst om te doen en te zien? Heb je suggesties om onze Open Dag volgend jaar nog boeiender te maken? We zouden het op prijs stellen als jij en/of je ouder(s)/verzorger(s) deze korte vragenlijst voor ons willen invullen. Bij voorbaat dank!