Lessenmiddag 28 februari 2024

Geplaatst op 15 december 2023 in Groep 7/8

Hé leerling uit groep 8! Ben jij benieuwd hoe ’t is om in de brugklas te zitten op het Alkwin Kollege? Geef je op voor de lesjesmiddag op woensdag 28 februari 2024 (13.30 – 15.40 uur) en proef de sfeer op school! Tijdens de lessenmiddag kun je kennismaken met verschillende docenten en vakken op het Alkwin Kollege. We hebben pakketten gemaakt met interessante lessen bij elkaar!

Je kunt je vanaf vrijdag 15 december 2023 aanmelden voor de lessenmiddag. Wacht niet te lang, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen per vakkenpakket. Wanneer een vakkenpakket vol zit, vervalt de keuzemogelijkheid in het formulier.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze lessenmiddag! 😄

P.s. De lessenmiddag is alleen bedoeld voor leerlingen uit groep 8 (en niet voor ouders/broertjes/zusjes), leerlingen uit groep 7 zijn volgend jaar van harte welkom om lessen te komen volgen.

Schrijf je in voor de lessenmiddag!