Aanmelden voor de brugklas in het schooljaar ’24/’25

Geplaatst op 02 november 2023 in Groep 7/8

Aanmeldprocedure

In de week van 18 t/m 22 maart 2024 ontvangt u een e-mail van noreply@elkamstelland.nl met uw inloggegevens voor het ELK ouderportaal. Maak hier een account aan.  De gebruikersnaam is het ELK nummer van uw kind. Na het inloggen ziet u de gegevens van uw kind en daarna de contactgegevens. Controleer of de gegevens kloppen. Bekijk goed of het mailadres klopt; dit mailadres wordt gebruikt om u een link te sturen waarmee u op 24 april 2024 (vanaf 15.00 uur) kunt zien op welke middelbare school uw kind welkom is.

  • Zijn de gegevens onjuist? Neem dan contact op met de leraar/lerares van groep 8.
  • De contactgegevens kunt u zelf aanvullen en wijzigen.

Geef de schoolkeuze door tussen 25 en 31 maart 2024. Op de invulhulp ziet u een scholenoverzicht; daar staan de scholen die passen bij het schooladvies van uw kind. Afhankelijk van het advies moet u 2 of 5 scholen invullen. Als u inlogt op het ouderportaal komt u bij het aanmeldingsformulier. Geef aan naar welke scholen uw kind wil gaan. Doe dit in volgorde van voorkeur.

Controleer of het aanmeldingsformulier met scholen klopt en bevestig de aanmelding. Let op! Na de definitieve aanmelding kunt u niets meer wijzigen. U ontvangt een bevestiging per e-mail van ELK dat uw aanmelding is ontvangen.

Op woensdag 24 april (vanaf 15.30 uur), donderdag 25 april (vanaf 15.00 uur) en vrijdag 26 april (vanaf 15.00 uur) vinden de inschrijvingen plaats bij ons op school. Is uw kind geplaatst op het Alkwin?Boek dan snel een tijdslot en vul ons digitale inschrijfformulier in. Het boeken van een tijdslot en het invullen van het digitale aanmeldformulier is mogelijk vanaf maandag 15 april via onze website.

Aanmelden MAVO/HAVO-klas

Inschrijving voor de mavo/havo-klas is alleen mogelijk op Vakcollege Thamen. Voor meer informatie over het Vakcollege Thamen bekijk de website www.thamen.nl.