Class of ’23: gefeliciteerd, geslaagden!

Geplaatst op 14 juli 2023 in Leerlingen
De afgelopen twee dagen was het feest op school! Ruim 200 leerlingen van het HAVO en VWO namen afscheid van het Alkwin. In het bijzijn van familie, mentoren, docenten en klasgenoten ondertekenden ze hun diploma’s en certificaten. Na de speeches, de officiële afroeplijst en de gezongen liederen, werd er natuurlijk goed geborreld. Er werd samen gelachen, gehuild, herinneringen gedeeld en plannen gemaakt voor de toekomst. 🍾🥂
 
En natuurlijk, de avond zou niet compleet zijn zonder onze traditionele hoedjesfoto! Daar stonden ze, al onze geslaagden, lachend en juichend met hun hoedjes in de lucht.
 
Gefeliciteerd, geslaagden! Wij wensen jullie het allerbeste in jullie toekomst, of dat nu studeren is, een tussenjaar nemen of een compleet ander pad volgen. We zijn ontzettend trots op jullie en kunnen niet wachten om te zien waar het leven jullie brengt. 🌍🎓🚀