Introductiemiddag nieuwe brugklassers

Geplaatst op 05 juli 2023 in Groep 7/8

Met veel enthousiasme keken wij uit naar de introductiemiddag voor de nieuwe brugklasleerlingen die vandaag gepland stond van 14.30 tot 16.00 uur. Helaas moeten wij u mededelen dat, mede op advies van de Kernprocedure Amstelland, de kennismakingsmiddag vanwege de extreme weersomstandigheden is afgelast.

De veiligheid en het welzijn van onze (nieuwe) leerlingen en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit, en het is onder deze omstandigheden niet verantwoord om de activiteiten door te laten gaan.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, vooral voor de leerlingen die enthousiast waren om hun nieuwe school en klasgenoten te leren kennen. Gelukkig hebben we snel een nieuwe datum gevonden: maandag 10 juli 2023, van 14.30 tot 16.00 uur.

We realiseren ons dat sommige leerlingen, met name die uit de provincie Utrecht, mogelijk al op vakantie zijn op deze datum. We willen u verzekeren dat als uw kind niet aanwezig kan zijn, alle relevante informatie die tijdens de introductiemiddag wordt gedeeld, naar u zal worden gemaild.

We hebben de basisscholen op de hoogte gebracht van onze nieuwe datum en hen verzocht de leerlingen de gelegenheid te geven eerder weg te gaan van school, zodat ze aanwezig kunnen zijn op de middag op hun nieuwe school.

We kijken ernaar uit om de nieuwe brugklassers volgende week alsnog te verwelkomen op school en een geweldige start van hun Alkwin-tijd te maken!