‘Voeding en ons brein: Janny op ’t Alkwin!’

Geplaatst op 17 februari 2023 in Alkwin Kollege
Lekker eten kan je intens gelukkig maken. Maar hoe belangrijk is voedsel voor ons brein en waardoor worden onze keuzes beïnvloed? Wat kunnen we doen met onze voeding om dat brein en ons lichaam zo gezond mogelijk te houden? Dat ontdekt Janny van der Heijden in de nieuwe serie: Voeding en ons brein. Samen met toponderzoekers test Janny hun inzichten in de praktijk. Aan klas 4H-bi3 (biologie) van het Alkwin Kollege geeft Janny een les over suiker. Hoeveel krijgen we binnen? Wat is het effect op ons lichaam en brein? Hoeveel zit er in producten? Hoe moet je etiketten op producten lezen?
 
Bekijk de aflevering vrijdag 10 maart om 16.15 uur bij omroep MAX of online: https://www.npostart.nl/voeding-en-ons-brein/10-03-2023/POW_05573324