Kaartverkoop ATK van start!

Geplaatst op 16 februari 2023 in Leerlingen

Het is eindelijk zover! Na maanden repeteren schittert het Alkwin Theater Kollektief (ATK) in maart op het podium in een gloednieuwe musicalproductie: Vermist! Een pop/rockmusical vol spanning, humor, sensatie en heerlijke muziek. De musical is geschreven door drie leerlingen van onze school: Jeroen Riepe, Nina Langelaan en Isis Buskermolen.

‘Wanneer door het hele land mensen spoorloos verdwijnen, roept de burgemeester van Uithoorn zijn inwoners op te schuilen in de heropende bunkers en schuilplekken in het dorp. Niemand lijkt veilig voor de mysterieuze verdwijningen en leven  onder de grond lijkt de beste optie. Het leven in een bunker blijkt alleen niet gemakkelijk.. Met muziek van o.a. Queen, Prince, Pink Floyd en Led Zeppelin.’

De voorstellingen zijn op 13, 14, 16 en 17 maart 2023 om 19.30 uur in de aula van het Alkwin Kollege. Een kaartje kost 5,00 euro p.p. inclusief drankje in de pauze.

Reserveer vanaf vandaag je kaartje door dit formulier in te vullen! Je kaart(en) liggen, op de avond van de voorstelling, voor je klaar bij de kassa. Betaling kan contant of per pin.

We hebben er zin in, met de nodige dosis gezonde spanning.

Met theatrale groet!

Het ATK team