Open dag kan rekenen op veel belangstelling!

Geplaatst op 09 februari 2023 in Alkwin Kollege

Dinsdag 31 januari stond er na twee coronajaren weer een ‘echte’ Open Dag op ’t Alkwin in veel agenda’s! Na een online-event vorig jaar presenteerde de school zich dit jaar weer in vol ornaat aan aankomende brugklassers, leerlingen uit groep 7, hun familie en andere belangstellenden. Vanaf 16.00 uur liep de school vol met aankomende brugklassers die met een (leerling)gids of met een plattegrond in de hand op ontdekkingstocht gingen door de school. In alle vaklokalen stonden docenten en leerlingen klaar om te vertellen over de school, hun vak en werkstukken te laten zien. Aankomende leerlingen konden meedoen aan proefjes, opdrachten, Kahoot, prijsvragen en sportieve activiteiten bij bewegingsonderwijs. Verder waren er presentaties van VWO+/Wetenschapsoriëntatie (WON), liet het Alkwin Theater Kollektief fragmenten zien uit hun nieuwe productie ‘Vermist’ en lieten de leerlingen van het nieuwe vak Bewegen Sport en Maatschappij een spetterende danspresentatie zien.

Wij willen iedereen die dinsdag de school heeft bezocht of heeft geholpen om er een succesvolle middag/avond van te maken, enorm bedanken!

Ben jij afgelopen dinsdag ook naar de Open Dag geweest op ‘t Alkwin? Wij zijn benieuwd naar je ervaringen en indruk van de school. Wat vond je leuk om te doen en te zien en heb je tips om onze Open Dag volgend jaar nog interessanter te maken? Wil jij en/of je ouder(s)/verzorger(s) deze korte vragenlijst voor ons invullen? Alvast bedankt!