Parkeren tijdens de Open Dag!

Geplaatst op 26 januari 2023 in Groep 7/8

Beste leerling uit groep 7 of 8 en ouder(s)/verzorger(s),

Kom je dinsdag naar onze Open Dag? Wat leuk! Wij willen je vragen om op de fiets te komen of met het openbaar vervoer, want we verwachten veel bezoekers en parkeergelegenheid is beperkt. Kom je wel met de auto? Volg dan de instructies van onze verkeersregelaars goed op, blokkeer geen wegen of opritten en parkeer zoveel mogelijk op de parkeerterreinen in de buurt van school. Er zijn verschillende parkeerterreinen op max. 10 minuten loopafstand van de school:

  • Winkelcentrum Legmeerplein (Vomar)
  • Praktijkschool Uithoorn
  • Madelief
  • Bijvoet/Bertram

Op het terrein van de school zelf zijn ook parkeerplaatsen. Deze plaatsen kun je bereiken via de ingang bij de Geertruidahoeve (achterzijde van de school). Je verlaat het schoolterrein vervolgens via de uitgang bij de Weegbree (voorzijde van de school).

Let op! Door werkzaamheden is de school niet bereikbaar per fiets of lopend vanuit het Kootpark. Door de aanleg van de nieuwe metrolijn zijn de oversteekplaatsen over de busbaan en het tunneltje afgesloten. Kom je met de fiets of met de bus steek dan over bij het kruispunt Wiegerbruinlaan/Zijdelweg en vervolg je weg naar de Weegbree. De school is per fiets of lopend ook bereikbaar vanaf de Faunalaan/Aan de Zoom.

Tot 31 januari!