“Kledingactie voor de Oekraïne bij NH-nieuws!”

Geplaatst op 07 november 2022 in Leerlingen

Afgelopen week maakte NH Nieuws op ’t Alkwin een reportage over de succesvolle actie ‘Help Oekraïne’ van Frank Klaassen om Oekraïners in oorlogsgebied de winter door te helpen. Containers vol met kleding en andere praktische zaken werden er de afgelopen weken verzameld op ’t Alkwin en leerlingen van de Oekraïne-klas vertellen wat de actie voor hen betekent.

Kijk de rapportage hier:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/310495/aalsmeerse-ex-militair-frank-strijdt-om-oekraieners-in-oorlogsgebied-de-winter-door-te-helpen

Op onderstaande foto’s een kleine blik achter de schermen van de actie. Alle materialen worden uitgezocht en ingepakt in grote dozen om weer per vrachtwagen naar de Oekraïne gebracht te worden door Frank en zijn team vrijwilligers.