Nominatie Natuurkundedocent van het Jaar

Geplaatst op 16 maart 2022 in Alkwin Kollege

Wat zijn we trots! Natuurkundedocent Marco van Overveld is genomineerd voor de Natuurkundedocent van het Jaar.

In november 2021 ontvingen we van de NNV (Nederlandse Natuurkundige Vereniging) de vraag of we een natuurkundedocent wilden nomineren voor ‘Natuurkundedocent van het Jaar.’ We hebben vervolgens besloten onze collega Marco van Overveld te nomineren. Hij is immers een veelzijdige docent, heeft aan de wieg gestaan van de WON, ondersteunt velen in de school met ict, als counselor en contactpersoon pesten en nog veel meer. De aanbevelingsbrief was dus snel opgesteld en verstuurd.

In december 2021 kwam het mooie bericht dat Marco door is naar de 2e ronde en bij de laatste drie genomineerden behoort!

We hebben vervolgens een mooi filmpje gemaakt waar zijn veelzijdigheid goed in naar voren is gekomen. We wachten nu met spanning af of Marco uitgeroepen wordt tot Natuurkundedocent van het Jaar! In ieder geval zijn we, mocht dit niet gebeuren, super trots op Marco!

Bekijk de teaser

Bekijk het volledige filmpje