In memoriam: Jeroen Buskermolen

Geplaatst op 10 maart 2022 in Alkwin Kollege

Vandaag hebben wij het verdrietige bericht ontvangen dat onze collega Jeroen Buskermolen gisteravond is overleden. Jeroen was sinds augustus 2020 ziek. De laatste weken ging zijn energie hard achteruit en gisteravond is hij in het bijzijn van zijn naaste familie ingeslapen.

Jeroen was sinds 2007 werkzaam als wiskundedocent aan onze school. Hij heeft de mooie overstap gemaakt naar het onderwijs vanuit de fysiotherapie en ICT.

Hij was een zeer betrokken docent die veel voor de school, de sectie wiskunde en zijn jaarlaagteam, eerst 2 3-havo en de laatste paar jaar het brugklasteam, heeft betekend. 

Jeroen was altijd positief, een doorzetter en een harde werker. Met deze kwaliteiten heeft hij veel kunnen bijdragen aan het vak wiskunde op onze school. Zelfs tijdens zijn ziekte heeft hij vorig jaar nog AKL/AKKU gegeven. Naast docent wiskunde is hij ook gedurende enkele jaren dagroosteraar geweest.

We kennen Jeroen als een zeer sportieve man: met veel plezier was hij op de fiets te vinden in het gezelschap van collega’s. Ook was hij elke week op de ijsbaan te vinden om marathons te schaatsen. Naast sport was muziek spelen (piano en orgel) zijn passie.

We zijn Jeroen dankbaar voor wat hij voor de school heeft betekend, we zullen hem zeer gaan missen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Jolanda, hun kinderen Michelle en Jordy, kleinkinderen en naaste familie.

Namens het managementteam, collega’s en leerlingen van het Alkwin Kollege,

Nelleke Pedroli
Rector

Donderdag 17 maart om 15.00 uur is een herdenking in de aula van het Alkwin Kollege voor (oud) collega’s en (oud) leerlingen. Als je wilt komen, wil je dit ons dan laten weten via info@alkwin.nl.