Week tegen pesten 2021

Geplaatst op 24 september 2021 in Leerlingen

Van 27 september t/m 1 oktober 2021 is er de landelijke week tegen pesten. De anti-pest coördinatoren gaan deze week aan de slag om duidelijk te maken dat wij tegen pesten zijn. Het thema van dit jaar is:

Stop pesten: buitengesloten uitgesloten

In deze week zijn er verschillende activiteiten voor de jaarlagen georganiseerd, zo krijgt 2-havo een voorstelling over pesten op school van stichting Kikid en gaan andere klassen spellen doen en groepsdiscussies voeren.

Stop het pesten!

Het Alkwin Kollege wil een veilige school zijn: een plek waar iedereen zich ontspannen en veilig kan voelen. Uit jaarlijks onderzoek blijkt dat de meeste leerlingen zich ook veilig voelen. Echter gaat het ook wel eens mis en dat tolereren wij niet. Als er gepest wordt moet dit stoppen. En zo snel mogelijk. 

Word je gepest of gebeurt het in jouw klas? Vertel het aan je mentor.