Doe auditie voor ATK productie “De Storm”

Geplaatst op 14 september 2021 in Leerlingen

Het schooljaar 2021-2022 is begonnen en dus gaat het ATK, het Alkwin Theater Kollektief, ook starten met de voorbereidingen van de nieuwe productie “De Storm”. Dit is de Nederlandse vereenvoudigde versie van The Tempest van Shakespeare. Helaas is vorig jaar de voorstelling niet doorgegaan i.v.m. de toen geldende regels. Dit schooljaar gaan we weer fris beginnen, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste spelers en decorbouwers (m/v). Later in het jaar volgen er mogelijk nog aanmeldingsmogelijkheden voor dans, band en grime. 

De spelgroep repeteert op de donderdag vanaf 23 september, elke week van 16.15 tot 18.00 uur. We verwachten van deelnemers dat ze elke donderdag aanwezig zijn. Houd er verder rekening mee, dat tegen de tijd dat de voorstellingsweek (week van 7 maart 2022) nadert er vaker gerepeteerd gaat worden.

Voor toneel zijn we op zoek naar de beste toneelspelers van klas 1 t/m klas 6. Houd jij van toneelspelen en sta jij graag in de schijnwerpers? Meld je dan aan voor de spelgroep.
Op donderdag 16 september om 16.15 uur is er een informatiebijeenkomst in de aula waar je meer informatie krijgt over het stuk, de rollen en het auditie proces. Twijfel je nog over jouw deelname? Kom dan die donderdag toch naar de bijeenkomst en maak daarna jouw beslissing.

Voor decor zijn wij op zoek naar creatievelingen met talent voor tekenen en schilderen, zagen of  timmeren. Zit je in het 4e leerjaar of hoger dan kun je je aanmelden en word je z.s.m. benaderd door WEN die de decorgroep gaat leiden. De decorgroep is ook actief op de donderdagmiddag. Wanneer deze groep start, hoor je later nog.

Aanmelden

Geef je snel op, je kunt meer dan je denkt! De aanmelding is verlengd tot 23 september. Mail naar h.bos@alkwin.nl.

Auditie teksten

Heb jij je aangemeld voor de spelgroep? Wat leuk! A.s. donderdag 23 september op 16.15 uur zijn de audities in de aula. Aan jou de taak om de auditie teksten uit je hoofd te leren (1 van de 2 rollen) en als je evt. voor zang wilt gaan, leer dan ook twee liedjes. Daarnaast gaan we ook aan de slag met improvisatie spellen.

Bekijk de auditieteksten