Yes, het diploma op zak!

Geplaatst op 09 juli 2021 in Leerlingen

Wat zijn wij trots op onze leerlingen die na een bijzonder en veelbewogen schooljaar op 5 en 6 juli 2021 hun diploma in ontvangst mochten nemen. 

Diploma uitreiking 5H 2021

Net als vorig jaar was er een coronaproof diploma-uitreiking. De ouderlaag heeft o.l.v. afdelingsleiders Annemarie Bronneman- van Overveld en Nadia Miroux de diploma-uitreiking in een mooi jasje gestoken. Vier locaties verspreid over de school waren door de ouderlaag prachtig versierd met bloemen, planten, ballonnen en slingers. Elk kwartier kwam er een nieuwe mentorgroep aan op het schoolplein waar zij werden verwelkomd door een de band Lifeblood. Deze band bestaat uit huidige, geslaagde en oud-leerlingen van het Alkwin die zowel covers als prachtige eigen nummers spelen. 

Op de verschillende locaties werden de leerlingen achtereenvolgens door de rector en de mentor toegesproken, waarna het diploma officieel getekend werd. Traditiegetrouw werd de uitreiking afgesloten met het omhoog gooien van de ‘geslaagd hoed’. Bij het verlaten van de school kregen alle leerlingen een prachtig jaarboek mee, waarin wij vrijheid centraal hebben gezet. 

Diploma uitreiking 6vwo

Wij wensen de leerlingen veel succes in de toekomst en geniet vooral van je nieuwe vrijheid. Die hebben jullie dubbel en dwars verdiend.