Guitar music rocks!

Geplaatst op 07 juli 2021 in Leerlingen

In de laatste periode van dit schooljaar hebben enkele leerlingen van Kunst Beeldend in 5 vwo , ondanks de halve lockdown en beperkte lestijden, kans gezien om een groot fantastisch kunstproduct te realiseren ter verfraaiing van de school. 

De laatste beeldende opdracht in 5 vwo houdt in dat leerlingen hun eigen opdracht schrijven en vervolgens ook zelf uitvoeren. Op initiatief van Isis Buskermolen is dit jaar een plan ontstaan om de liefde voor muziek vorm te geven in een sterk uitvergrote versie van een elektrische gitaar en die gitaar te decoreren met albumhoezen van bekende rockformaties. Isis heeft in samenwerking met Donna Lankhoorn en Lisa Plooij in en buiten lestijd heel hard gewerkt om dit project te realiseren. Het schitterende resultaat is sinds vorige week een blikvanger geworden direct naast het muzieklokaal.

Complimenten voor de makers!