Doe mee aan de EK poule

Geplaatst op 04 juni 2021 in Leerlingen

Een mooie traditie op het Alkwin Kollege is om met een EK of WK voetbal een poule te organiseren met alle Alkwinezen: leerlingen en personeel. Deze traditie wordt nu voortgezet door twee oud-winnaars.

Het leuke is, iedereen kan meedoen en er zijn leuke prijzen te winnen voor de top 5! Moet je verstand hebben van voetbal? Nee hoor, helemaal niet! Klik op de link om mee te doen en vul de eerste ronde in. Tussendoor zul je nog een aantal uitslagen in moeten vullen, maar wij sturen je hiervoor een reminder.

Daag je klasgenoten, docenten en collega’s uit en doe mee!!

Vul de poule uiterlijk 11 juni in voor aanvang van het toernooi om mee te kunnen doen.

Vul de EK poule in

 

Goed om te weten: we gebruiken je naam alleen om de uitslag te bekijken en te publiceren op onze kanalen. Na het EK wordt de poule weer verwijderd.