6-vwo krijgt masterclass van twee promovendi

Geplaatst op 16 maart 2021 in Leerlingen

Onze 6-vwo leerlingen met biologie kregen, op 16 maart 2021, een masterclass van twee promovendi die aangesloten zijn bij de Onderzoekschool Oncologie Amsterdam (OOA).  Deze school biedt een onderwijsprogramma aan voor kankeronderzoekers in opleiding (promovendi).

De leerlingen leerden tijdens de masterclass hoe divers onderzoek naar kanker kan zijn en via welke wegen je kankeronderzoeker kunt worden. Veel dank aan Esther Ruhé de coördinator van OOA en ook een kind bij ons op het Alkwin heeft. Zij kwam met dit voorstel! Op het Alkwin Kollege zijn we vaak op zoek naar ouders met connecties in de wetenschap om bijvoorbeeld gastcolleges te geven aan onze leerlingen.

Meer informatie? Mail naar a.wicherink@alkwin.nl

Masterclass oncologie