Alkwin AKademie: de Leerkuil

Geplaatst op 13 januari 2021 in Ouders

Speciaal voor ouder(s), verzorger(s) en collega(s)!

Wij nodigen u graag uit voor onze jaarlijkse Alkwin AKademie waarin we ouders/verzorgers en collega’s van binnen en buiten het Alkwin Kollege de kans geven om zich samen te verdiepen in een interessant onderwerp rondom opvoeding, ontwikkeling en onderwijs.

Deze editie van de Alkwin AKademie vindt plaats op woensdag 27 januari en zal in het teken staan van ‘de Leerkuil’. De avond wordt verzorgd door Inge Corstiaans van Platform Mindset. Door de huidige Covid-maatregelen zal deze editie online plaatsvinden. 

De Leerkuil

In een interactieve lezing laat Inge Corstiaans ons kennis maken met de enorme impact van onze (vaak onbewuste) overtuigingen: helpen deze ons tijdens een leerproces of werken deze juist tegen? Wat zijn onze drijfveren, willen wij onszelf bewijzen of ontwikkelen? En wat is de invloed van onze mindset op de leerhouding van de ander?

In dit webinar gaan we, zowel praktisch als theoretisch, aan de slag met mindset. Vervolgens duiken we de Leerkuil in: een praktische tool die het doorlopen van een leerproces duidelijk zichtbaar én bespreekbaar maakt. De Leerkuil biedt ouders, verzorgers, docenten en begeleiders verschillende inzichten, keuzes en invalshoeken om een groeimindset te stimuleren én deze zelf ook aan te nemen.

De mindsettheorie van prof. Carol Dweck vormt de basis van Inge’s werk als spreker, ontwikkelaar en innovator bij Platform Mindset. Platform Mindset maakt een groeimindset voor elk mens (0-99 jaar) meer toegankelijk zodat er met meer plezier, motivatie en betrokkenheid kan worden geleerd!

Meer informatie en handige downloads zijn te vinden op: www.platformmindset.nl

Aanmelden voor de Alkwin AKademie

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan. Na registratie ontvangt u uw eigen unieke link naar het webinar.

Ik meld mij aan…

 

Handig om te weten

We starten op woensdagavond 27 januari precies om 19.30 uur, dus zorg ervoor dat u iets eerder inlogt. Het webinar vindt plaats via Zoom. Wij raden u aan om gebruik te maken van een PC of laptop met een werkende microfoon en camera. Leg voor het webinar een aantal vellen papier, een pen en wat stiften klaar: u wordt uitgenodigd om actief mee te doen aan een aantal verrassende activiteiten.

Wij kijken uit naar een inspirerende avond en ontmoeten u graag online op woensdag 27 januari om 19.30 uur!