Actie voor de voedselbank een groot succes!

Geplaatst op 05 januari 2021 in Leerlingen

In de weken voor de kerstvakantie zijn de leerlingen van het Alkwin Kollege druk bezig geweest met het maken van kerstpakketten voor de voedselbank. Toen de chauffeurs op 17 december 2020 kwamen om alle spullen op te halen wisten zij ook niet wat zij zagen; het busje konden zij volladen met dozen vol levensmiddelen en spullen die de kerst net wat leuker maken.

Tijdens de laatste uitgifteavond voor kerst hebben we al de gezinnen die gebruik maken van de voedselbank in Uithoorn en De Kwakel, door jullie inzet, blij kunnen maken met een hoop extra spullen. Dankzij de inzameling op school zat er voor ieder gezin ook nog een HEMA bon bij en dat is geweldig aangezien wij op het moment ruim 60 gezinnen wekelijks van een pakket voorzien.

In totaal is er een bedrag van € 6752,70 gedoneerd door personeel en ouders.

Voedselbank pakketten Voedselbank spullen

 

 

 

 

Het hierna nog overgebleven geld zullen we gebruiken voor o.a. het aanvullen van de wekelijkse pakketten. Niet altijd hebben wij bijvoorbeeld voldoende vlees, eieren etc. voor iedereen en hiermee kunnen wij dan toch de pakketten compleet maken.

Namens de Voedselbank Uithoorn & De Kwakel willen wij hierbij iedereen enorm bedanken!

Monique en Isabella