Gefeliciteerd, geslaagden!

Geplaatst op 08 juli 2022 in Leerlingen

De rode loper lag uit, de aula was versierd met bloemen en slingers, de bubbels en hapjes stonden klaar en de diploma’s en cijferlijsten lagen te wachten op die ene handtekening.. Woensdag- en donderdagavond waren de diploma-uitreikingen voor de geslaagden van 5H en 6V! Na mooie woorden van de afdelingsleiders en mentoren mochten de leerlingen eindelijk hun handtekening zetten onder het diploma waar ze zo hard voor gewerkt hadden.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. De middelbare schooltijd zit er op, de wijde wereld is klaar voor jullie. Benut je talenten om er iets moois van te maken. In ieder geval: heel veel succes en geluk!

P.s. Afgelopen donderdag hebben wij ons 10.000ste diploma mogen uitreiken! De geslaagde ontving een heerlijke slagroomtaart. Ook twee andere geslaagden werden tijdens hun diploma-uitreiking verrast met een taart, omdat zij het 9800ste en 9900ste diploma ontvingen.

De link naar de foto’s van 5H en 6V!

Live-streams plenaire gedeelte

Kijk hier de beelden terug van het plenaire gedeelte van de diploma-uitreiking in de aula:

6VWO: https://youtu.be/oEt8fRhudZs
5HAVO: https://youtu.be/3HHjZSQ3OBw