Ben jij het nieuwe gezicht van het ATK?

Geplaatst op 04 september 2020 in Leerlingen

Het schooljaar 2020-2021 is begonnen en dus gaat het ATK, het Alkwin Theater Kollektief, ook starten met de voorbereidingen van de nieuwe musical met liedjes van Bløf. Met de succesvolle producties van voorgaande schooljaren nog in ons achterhoofd zijn we ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste spelers, zangers, decorbouwers, dansers en grimeurs (m/v).

Spel
Voor spel zijn we op zoek naar leerlingen met een passie voor toneelspelen en zingen. Je doet dit jaar auditie via een filmpje i.v.m. de corona richtlijnen. De auditie bestaat uit een stukje spelen en een stukje zingen. Meer informatie hierover krijg je nadat je je hebt opgegeven. Niet elke rol heeft zangsolo’s, maar we hebben wel alle leerlingen nodig in de groepsnummers.

Decor
Voor decor zijn wij op zoek naar creatievelingen met talent voor tekenen en schilderen, zagen of  timmeren. Zit je in het 4e leerjaar of hoger dan kun je je aanmelden en word je z.s.m. benaderd door Niels Wesseling die de decorgroep gaat leiden. De decorgroep is ook actief op de donderdagmiddag. Deze groep zal eind 2020 van start gaan.

Grime
Voor grime zoeken we leerlingen uit de bovenbouw die na een cursus grime, gegeven door Hans Breet, met enthousiasme op de voorstellingsavonden onze spelers van een juiste uitstraling voorzien. 

Dans
Voor dans zoeken we de beste dansers van het Alkwin, die op het podium het verhaal gaan ondersteunen met dans. Het zal een mix worden van verschillende dansstijlen, dus we zoeken juist naar dansers met verschillende stijlen. Ook de dansgroep zal op donderdagmiddag gaan repeteren.

Repetitie ATK

Elke donderdagmiddag tussen 15.15 tot 18.00 uur. Leerlingen die later uit zijn, sluiten aan na hun lessen.

Voorstellingsweek

De voorstellingsweek staat gepland (slag om de arm i.v.m. Corona) in de week van 8 maart 2020. In de week ervoor (week 2 maart)  zullen extra repetities plaatsvinden, houd daar dus rekening mee. Ook repeteren we op een zondag in de voorjaarsvakantie (23 februari).

Aanmelden voor ATK

Voor aanmelding maak je gebruik van het Google Formulier ATK. Geef je snel op, je kunt meer dan je denkt! De aanmelding sluit op vrijdag 11 september 2020

Alkwin Theater Kollektief