KUARIO: nieuw betaalsysteem

Geplaatst op 25 augustus 2020 in Ouders

Vanaf de start van het nieuwe schooljaar kan er bij Mario’s broodjesbar betaald worden met KUARIO. Dit nieuwe betaalsysteem heeft veel voordelen, voor u, uw kind(eren) en de school.

De grootste voordelen zijn dat er met KUARIO volledig contactloos (coronaproof) betaald kan worden, de betaling sneller verloopt en er geen contant geld meer in de school aanwezig is.

Wat is KUARIO?

KUARIO werkt met een wallet(digitale portemonnee) waar je als ouder/verzorger geld voor je kind(eren) op zet, meerdere kinderen kunnen van 1 wallet gebruik maken. U heeft als ouder inzicht in de kosten en bestedingen. KUARIO tegoed kan alleen op school worden uitgegeven. Opwaarderen kan eenvoudig met bijvoorbeeld Ideal, Visa, Paypal. Opwaarderen kan ook automatisch wanneer het saldo beneden een bepaald bedrag is. Om dit te vieren ontvangt iedere leerling die vóór 8 september aanstaande een account aanmaakt bij KUARIO een tegoed voor de aankoop van 1 broodje in de kantine bij
Mario.

Uw kind(eren) ontvangt op het e-mailadres van het Alkwin een e-mail van KUARIO met hierin een uitnodiging om een account aan te maken.

Het aanmaken van een account duurt slechts enkele minuten. In de handleidingen vindt u hoe u een (gezamenlijke) wallet kunt aanmaken.

Meer informatie over KUARIO is de vinden op; www.kuario.com

Handleidingen